excel kurser

Bliv en haj til Excel på kursus i København

Bliv en haj til Excel på kursus i København

Gør din arbejdsdag nemmere med et Excel kursus København. Det universelle og uundværlige værktøj, der kan bruges i de fleste stillingstyper foran en computer. Start som nybegynder eller på det niveau, du er – du kan med sikkerhed altid lære nyt i det alsidige program!

Hvor lang tid tager et Excel kursus i København?

Du kan vælge et Excel kursus i København på præcis den længde, du foretrækker. Har du udelukkende brug for at blive introduceret til det mest basale, kan det som regel klares på kort tid. Et brush-up kursus til dig, der allerede har snust til Excel tidligere, kan ofte også klares med et kort forløb. 

Dig, der søger et avanceret niveau inden for Excel – som du allerede kender og måske arbejder med i det daglige – skal i de fleste tilfælde afsætte tid til et længere forløb.

Mange kurser i Excel og andre Office-programmer kan tages helt eller delvist online, og ofte som individuelle kurser. Individuelle kurser betyder, at du personligt får adgang til kurset online og tager det, når det passer dig. Det er på den måde nemt at passe ind sammen med arbejdet og en travl hverdag. 

Hvem kan bruge et Excel kursus?

Mange stillinger forudsætter et kendskab til Excel på et bestemt niveau, som du med fordel kan kvalificere dig bedre til med et Excel kursus i en jobsøgningssituation. Er du allerede i job, kan et Excel kursus være vejen til at lette din arbejdsdag eller øge dine chancer for at avancere til en højere stilling. 

Du kan med andre ord bruge et Excel kursus, uanset om du interesserer dig for it eller ej, og uanset om du har noget forhåndskendskab til programmet eller gerne vil lære noget nyt. 

De fleste kurser i Excel henvender sig både til ansatte i firmaer og private – og er I flere i firmaet, der trænger til lidt ny viden om programmet, kan I med fordel booke et kursus samlet.