Brygudstyr fra Albryg – når din hjemmebryg skal være perfekt

Skal du brygge din egen øl her til sommer? Så læs med her.

Kom godt i gang med hjælp fra Albryg

Hvis du aldrig før har prøvet at brygge øl kan du lægge blid ud med et begynder sæt fra Albryg. Et begynder sæt indeholder alle de elementer du skal bruge for at komme godt i gang med ølbrygning. Og bruger du dit begynder sæt sammen med en smart All Grain Kit kan det aldrig gå helt galt.

Køb bryganlæg hos Albryg

Foruden begynder sæt og All Grain Kits fører Albryg et stort og velassorteret udvalg af de bedste bryganlæg på markedet. I den online shop finder du lækre og brugervenlige bryganlæg fra producenter så som danske Brewster Beacon, engelske Grainfather, belgiske Brew Monk og tyske Braumeister.

De danske bryganlæg fra Brewster Beacon holder en særdeles høj kvalitet til prisen og du vil med fordel kunne vælge et sådant bryganlæg som dit første semi professionelle bryganlæg.

Hvis du vil gå all in, og ønsker et bryganlæg i den absolutte top klasse, kan du vælge et af de avancerede bryganlæg fra Grainfather. Disse bryganlæg er så præcise i deres indstillinger at selv de professionelle bryggerier og bryghuse anvender dem i forbindelse med pilot produktion.

Med en Grainfather bryganlæg får du således kvalitet for alle pengene, og et bryganlæg du kan have stor glæde af i mange år fremover.

Find ingredienser hos Albryg

Når du brygger øl på et rigtigt bryganlæg kan du med stor fordel selv forestå sammensætningen af ingredienser. Med et bryganlæg er du ikke på samme måde som med et begynder sæt begrænset til en All Grain Kit, men kan selv udvælge og kombinere ingredienser og smagsstoffer, og dermed skabe din egen personlige signatur bryg.

Find byg, malt, humle, sukker, gær og diverse aromatiske tilsætnings stoffer i den online shop på albryg.dk.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *