døre

Det kan være an gavnlig hjælp, at man har en overdækning på ens hoveddør

Det kan være an gavnlig hjælp, at man har en overdækning på ens hoveddør

advertorial

Og det behøver sådan set ikke bare være på ens hoveddør, for det kan også være ens terrassedør eller altandør.

Det skal heller ikke være en gigantisk af slagsen, for så vil det nok være nemmere, hvis man opfører en en sejldug eller lignende, som man kan skyde ud og pakke sammen igen alt efter vejret.

Det skal derimod være sådan en, som der bare lige kan være en halv meter ude, og det lyder ikke af meget, men det kan gøre en stor forskel for dig selv og dem, som der besøger dig.

Forestil dig for eksempel, at du kommer hjem en dag, og så skal du bøvle med indkøbsvarer i den ene arm, mens du famler efter nøglerne i jakkelommen, som du ender med at tabe foran din hoveddør – og alt det her sker, mens det regner.

døre

Den overdækkede hoveddør vil man sætte pris på

Eller når dine gæster kommer på besøg, og det smådrypper lidt fra en byge, men det er ikke heldigt for det flotte tøj, som de er ankommet i, at det bliver vådt.

Så er det godt, de lige kan komme ind og skærme sig for regnen, indtil du kan komme hen at åbne op for dem.

Hvad angår altandøren eller den terrassen, så kan det være til den varme sommerdag, hvor man gerne lige vil ud at slå lidt i læ og kigge på vejret.

Skulle det storme, så vil man måske gerne tæt på, men man vil også gerne undgå, at der er noget, der falder ned i hovedet på en.

Er det tidligt om morgenen, og man står her lige for at betragte morgenen, der gryr, så ønsker man jo heller ikke, at man får morgenduggen på sig.

Så det fremgår tydeligt af vores eksempler, at det bare er til stor gavn, at man har sådan en overdækket dør.