Et loppemiddel til hund skal anskaffes hurtigt!

Hvad sker der, når man opdager, at nogle børn har lus?

Man skynder sig hurtigt at afskærme vedkommende fra andre børn og eventuelt holde dem hjemme, til man er helt sikker på, at de ikke har lus mere.

Hvis det er blevet opdaget nede i en institution sammen med andre børn, så oplyser man dette ud, så man hurtigt kan meddele dette til andre forældre, så de kan tjekke deres børn efter, om de har lus – og give dem en tætkæmmende lussekur.

For hvis den slags bare får lov til at passe sig selv, så kan det brede sig i sådan et omfang, at selvom man måske fjerne lusene fra håret, så vil sengetøj, møbler med videre stadigvæk have dem, så man selv og andre får dem – de bliver ganske enkelt spredt.

Sådan er det lidt også med en hund, for den kan have lopper, uden den nødvendigvis klør sig særligt meget, og sådan nogle små insekter kan være virkelig svære at få øje på – specielt hvis det er en langhåret hund med sort pels.

Så derfor er det en god idé, at man lige jævnligt tjekker ens hund efter, om den har lopper, for den kan jo af gode grunde ikke selv sige, om den har lopper – og signalerne er ikke altid tydelige nok.

For det gælder lidt det samme her, at selvom man måske kommer dem til livs på hunden i første omgang, så kan de lopper have været der så længe, at de har spredt sig til møbler, andre hunde og ikke mindst mennesker!

Vi mennesker kan nemlig godt få fat i sådan nogle lopper, og de er ikke altid lige til at komme af med igen.

Man kan ofte se det selv ved, at man kradser sig ved sokkekanten, hvor der er små bid fra lopperne, der har fundet bar hud.

Tag derfor kontakt til https://dyreverdenen.dk/ STRAKS ved mistanke om lopper!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *