Få flotte gulve med en gulvafslibning

Et smukt massivt trægulv er et kæmpe aktiv for en hvilken som helst bolig. Uanset om du bor i et hus eller i en lejlighed er dit trægulv med til at gøre boligen mere værd. Især hvis der er tale om et originalt trægulv – altså et trægulv som blev lagt i forbindelse med at bygningen blev opført.

Dengang trægulve var standard gulvbelægning i huse og i lejligheder var det nemlig generelt træ af rigtig god og solid kvalitet som blev anvendt til formålet. Skal du den dag i dag ud og have fat på et trægulv af tilsvarende høje kvalitet kan det hurtigt gå hen og blive rigtig dyrt. Derfor gælder det om at passe godt på det trægulv du har, og sørge for at det holder sig pænt i overfladen.

Mit trægulv er ridset, skrammet og plettet – hvad gør jeg?

Alle trægulve bliver med årene mærket af tidens tand. Træ er et levende og organisk materiale, hvilket på den ene side gør det utroligt behageligt at betræde og på den anden side gør det en del mere krævende end gulve af beton, epoxy eller syntetisk klik parket. Et trægulv som er behandlet med eksempelvis sæbe kræver hyppig gulvvask med særlig sæbe for at kunne bevare sin utroligt smukke lyse overflade. Og forsømmes denne rutine blot et par uger i streg vil slitagen være tydelig at få øje på.

Grimme, grålige slidspor af nedtrådt skidt vil danne en mat film i træværkets overflade lige som spildte væsker vil opsuges i de indtørrede træfibre hvor de vil indlejre sig og give anledning til misfarvede pletter. Og når gulvet har nået dette stadie af slitage, er det på tide med en genopfriskende gulvafslibning.

Hvem kan hjælpe med en professionel gulvafslibning?

Er du bosat på Sjælland kan du få hjælp til afslibning af gulve hos DBF Gulvservice – læs mere på gulvafslibning-priser.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *