Få lavet en ny terrasse og nyd sommeren

En af de mest hyggelige ting man kan gøre om sommeren er at sidde på ens træterrasse når solen skinner. Der er gang i grillen, ungerne leger på græsset og du sidder sammen med gode venner og familien. Derfor er det ofte også noget, som det allerførste de fleste kaster sig ud i at få bygget, hvis de har købt et sommerhus eller et hus, hvor der ikke er en terrasse.

Det er imidlertidig en god ide at vente et års tid og lære huset og haven at kende før der bygges. Det skyldes at det bedste sted ikke nødvendigvis er det mest åbentlyse. Det kan være at det bedste sted ligger et helt andet sted i haven eller det sted hvor i oprindeligt havde tænkt i skulle have terrassen, er lige der hvor det blæser allermest. Du kan inden du vælger at få en træterrasse søge på træterrasse tilbud.

Få et tilbud af en tømrer

Når du skal have lavet din træterrasse kan du med fordel kontakte flere tømrer og bede dem om at komme med et tilbud. Det er vigtigt at de skriver hvilke træ de har planer om at benytte. Der er stor forskel i kvaliteten og prisen på de forskellige trætyper og det det vil have stor betydning for det arbejde der laves. Derfor er det vigtigt at du ved hvilken der benyttes. Du kan også tage en snak med tømreren og finde den trætype, der passer lige netop til dit projekt.

Fordelen ved at få en uddannet tømrer til at lave din nye træterrasse er også, at du kan få råd og vejledning til hvordan du kan vedligeholde terressen, så den holder sig pæn længe. En træterrasse har brug for at blive vedligeholdt med jævne mellemrum. Den skal blandt andet have plejende olie eller maling.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *