Find den rette maler i København hos dit lokale malerfirma

Find den rette maler i København hos dit lokale malerfirma

Det er ikke altid, at man lige får malet sit hus eller sin lejlighed i det omfang, vægge, lofter og træværk i virkeligheden trænger. Malerarbejde er langtrukkent og tidskrævende, og har man ikke det rette håndelag, er det ikke sikkert, at resultatet bliver optimalt.

Et godt og gedigent stykke malerarbejde er ikke blot gjort med at smøre lidt maling ud over væggene. Der skal blandt andet tages hensyn til væggenes generelle tilstand, førend malerarbejdet bliver smukt, ensartet og holdbart. Mange vægge er for eksempel beklædt med gammelt filt, væv eller tapet, som trænger til at blive skiftet ud. En af de mere slidsomme og kedelige opgaver i forbindelse med malerarbejde er netop nedtagning af gammelt tapet – især hvis der sidder flere lag.

Herefter skal pudset vurderes. Er det intakt, skal det slibes, til det er ganske jævnt i overfladen, og diverse huller fra søm og skruer skal spartles ud. Dernæst skal der enten sættes nyt filt op, så malingen kan binde, eller der skal primes med Microdispers (også kaldet ”blåt vand”). Er pudset der imod i så dårlig stand, at det smuldrer eller slår revner, kan en fuldspartling komme på tale. En fuldspartling med indfarvet spartelmasse kan erstatte egentlig maling, og give et flot resultat – men kræver et professionelt håndelag og en god portion tålmodighed at påføre.

Få hjælp til malerarbejdet af en professionel og rutineret håndværker

Lyder dette som en stor mundfuld, kan du med fordel kontakte en professionel maler. Ud over det, at du slipper for selve besværet forbundet med maling af boligen, kan du også roligt regne med, at en dygtig håndværker vil kunne opnå et langt smukkere og mere langtidsholdbart resultat end du selv vil kunne præstere. Og så behøver det ikke at koste en bondegård at få boligen malet af en faglært maler.

Få et godt tilbud på maler i København på Malerkanonen.dk