Gør udelivet attraktivt

Gør udelivet attraktivt

Findes der noget bedre end glade børn, der leger i haven med grin og skrål, i mens man selv tuller rundt og nyde udelivet? Nej, vel! For at det scenarie skal opstå, så kræver det, at du have en have, der er attraktiv for dig selv og dine børn at være i. Der findes heldigvis flere måder at gøre din have til et rart sted at være for både voksne og børn.

Hvis du gerne vil skabe en oase i din have, hvor både du og dine børn kan lide at bruge tid, så skal du skabe en have, der er attraktiv for både store og små. Du kan måske lide at slappe af med en god kop kaffe udendørs, når vejret er til det, eller gå rundt og ordne dine planter. Det kan de færreste børn. De vil have aktivitet og leg, når de er udenfor.

Men hvordan får du kombineret de to ting?

Jo, du skaber en have med plads til alle. Laver noget af haven til et sted for dig, og så laver du en del af haven til der, hvor børnene kan lege og more sig. En af måden du gør det på, er ved at sætte legeredskaber ind i haven i form at legehus, sandkasse eller måske en havetrampolin. Find noget dine børn vil synes, er sjovt.


Vælg med omhu
Når du har fundet ud af, hvad dine børn gerne vil have på deres del af haven, kan det være en god idé at sætte sig lidt ind i emnet. Drømmer de om en havetrampolin, så kig eventuelt på trampolin guiden og blive klogere på, hvilken slags du og din familie gerne vil have. Der er flere størrelser, forme og muligheder, som det er godt at vurdere for og imod, før du går ud og køber. På den måde får du den bedste trampolin til din have.