Hvilke aktiviteter kan du lave med din hund

Hvilke aktiviteter kan du lave med din hund

Er du ved at planlægge, hvad du kan lave af aktiviteter med dine kæledyr, kan du med fordel læse med her. Vi har taget udgangspunkt i, hvad du kan lave af sjove og kreative aktiviteter med din hund.

Skattejagt i hjemmet

De fleste hunde elsker at lege og blive stimuleret. Det kan derfor være mulighed for at lave mange forskellige aktiviteter i hjemmet eller ude i naturen med din hund. En god og hurtig leg du kan lave er at bede din hund sætte sig og vente. Her kan du tage en håndfuld godbidder i hånden og gemme rundt i hele huset. Når du har gemt alle godbidderne, kan du råbe “værsgo'”. Her kan din hund begynde at snuse sig frem til, hvor godbidderne er gemt i huset. Dermed får du stimuleret og aktiveret din hund til at bruge sin hjerne og energi. Når alle godbidderne er fundet, kan du afslutte med at rose hunden eller give en sidste godbid. 

Kom ud i den flotte danske natur

Vi har mange flotte skove i Danmark. Du kan dermed køre en tur ud i skoven med din hund. Her kan du slippe din hund løs og få brugt en masse energi på at snuse efter spor og andet i de danske skovbunde. Her kan du med fordel finde en god pind, som du kan kaste, for at din hund kan finde den og komme retur med den. 

Udover de flotte skove har vi også strande. Langt de fleste hunde elsker at løse langs stranden eller komme i vandet. Her får de god motion og brugt en masse god energi.

Er du nysgerrig på andre aktiviteter du kan lave med dit kæledyr eller hund, så kan du med fordel besøge Yul.dk. Her får du inspiration og ideer til mange forskellige aktiviteter alt efter, hvad det er for en hund du har som kæledyr.