bolig

Hvor meget tid bruger du reelt set i din bolig?

Hvor meget tid bruger du reelt set i din bolig?

advertorial

Der er så utroligt meget forskel på mennesker, men langt de fleste kan godt blive enige om, at det er rart at have et sted, som man kan kalde ens hjem.

Vi vil ikke begynde at komme ind på her, hvad der findes af forskellige boligkonstellationer, og hvordan man kan bo, for det ville blive en alt for lang og kedelig listen.

Men det siger jo noget om vigtigheden af en bolig, at hvis man siger, at man er hjemløs, så forventer man enten en virkelig god forklaring om det, hvor man for eksempel er mellem boliger, for ellers forestiller man sig en person, som der virkelig er ude, hvor vedkommende ikke kan bunde, og man skal hjælpe den person.

Men når man så ser på boligen i sig selv, så er der også forskel på, hvordan man bruger den, og det er det, som vi vil bruge resten af spaltepladsen på at tale om.

bolig

Boligen kan være en base eller der, hvor man opholder sig mest

For der er dem, som der mere eller mindre tilbringer al tiden indenfor, når de ikke er på arbejde – og de ville samtidig ønske, de kunne arbejde hjemme.

Der er ingen have at tage sig af, og når der er weekend eller fridage, så vil man hellere fordrive tiden derhjemme, for man har rigeligt at lave – og maden bliver bestilt udefra.

Men så er der omvendt dem, som der mest bruger boligen som et opmagasineringssted for ens gods, da man ellers hele tiden er ude at rejse, overleve i naturen eller noget tilsvarende.

Det er den slags mennesker, som der undskylder for rodet, fordi de aldrig er hjemme til at ordne noget – måske er der endda lang tid efter indflytningen stadigvæk flyttekasser, som der ikke er pakket ud!

Sådan kan vi være så forskellige, og det skal der være respekt for.