Lån hurtigt og nemt penge online

Har du brug for at låne nogle penge, og har du ikke tid til at vente på, at din bank gennemgår din ansøgning, noget der typisk tager en 2-3 uger, kan du i stedet undersøge mulighederne hos en online bank som Ikano. Fordelene ved at ansøge i en online bank er at låneproceduren er markant nemmere og hurtigere, samt at der ikke stilles samme høje krav til låneansøgeren. Der vil heller ikke blive spurgt til hvad du skal bruge pengene til.

Du vil typisk bruge et par minutter på at ansøge og så vil du have pengene indenfor et døgn, ofte indenfor et par timer.

Søg mere end en bank

Da det kun tager få minutter at ansøge om et online lån, er det tid der er givet godt og der kan være mange penge at spare ved at søge mere end et lån. Det anbefales at du søger mindst 3 for at have et godt sammenligningsgrundlag.

Husk de lån du ansøger skal være sammenlignelige. Har du svært ved at overskue de forskellige lån kan du benytte dig af en af sammenligningssiderne. De kan gratis hjælpe dig til at finde 3 online lån du kan ansøge.

Det er AOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne du skal sammenligne. Hvis det ikke er muligt at betale lånet tilbage før tid, skal du som udgangspunkt sige nej tak.

Du kan også prøve at forhandle med banken, det er nok ikke muligt hvis det er et lille beløb du ønsker at låne, men det er vigtigt at have i mente at en bank er en forretning som alle andre og et tilbud altid er til forhandling. Uanset om du får noget for at prøve har du ikke mistet noget og du vil være bedre rustet til næste gang du ansøger om et lån og beder om bedre betingelser. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *