Mangler du plads til dine dyr?

advertorial

Er du en af de heldige, som bor på en smuk landejendom og har forskellige former for dyr, så har du måske overvejet at få bygget en stald, eller udbygget den eksisterende.

Hvis du er så langt i dine overvejelser at du har besluttet dig for at gå i gang med at finde en entreprenør der kan klare opgaven, så får du her et par tips til hvordan du finder den bedste entreprenør til netop din opgave.

image

1: Brug dit netværk

Når man skal have udført en byggeopgave, uanset størrelse og pris, så kan det være fordelagtigt at række ud til sit netværk. Især hvis man bor på landet og har dyr på sin gård. Så er det sandsynligt at nogle af ens naboer har stået i samme situation og dermed kan anbefale et entreprenørfirma der kan varetage opgaven.

Ræk derfor ud til dit netværk, inden du hyrer det første og det bedste firma du kan finde. 

2: Brug internettet 

Det kan også være en god idé at bruge internettet til at finde et firma der kan løfte opgaven. Fordelen ved internettet er at det giver et godt overblik over de forskellige firmaer og hvad de kan tilbyde. Det eneste du skal gøre er, at klikke dig ind på Google eller på en af de andre søgemaskiner og skrive hvad det er du søger efter.

Husk at tilføje navnet på den by du bor i, hvis du ønsker en lokal entreprenør, ellers kan du klikke her: http://www.kristianhansenaps.dk/ 

3: Indhent flere tilbud

Inden du vælger et firma, så gør dig selv den tjeneste og indhent flere forskellige tilbud på opgaven. Det gør at du kan skabe et overblik over hvad de forskellige firmaer kan tilbyde, deres priser, samt deres erfarings niveau. På den måde kan du finde præcist det firma der bedst kan løse opgaven, ud fra de kriterier der er vigtige for dig.