Metoder til aflevering af serviceudlejning

Metoder til aflevering af serviceudlejning

Du kender nok det med, at man i gamle dage opdagede, at man havde en fysisk bog liggende fra biblioteket, som man havde glemt alt om, at man havde lånt, og så var der kommet mange gebyrer på, når den skulle afleveres.

Man begyndte efterhånden at overveje, om man bare skulle beholde den, nu hvor man næsten havde betalt nok i bøder, der svarede til bogens værdi fra ny.

Man overså desværre også SMS’er og mails om, at den skulle afleveres, og det hjalp ikke, at man brugte kvitteringen som bogmærke, eller man havde skrevet den seneste afleveringsdato ned i ens kalender.

Nu om dage foregår den slags meget lettere, hvis man låner digitalt, fordi den slags bliver afleveret af sig selv i de fleste tilfælde, som kommer alle parter til gode – specielt hvis man er den glemsomme type.

Så er der dog stadig de gange, hvor man låner fysiske ting, og her er der jo forskel på, om man låner noget af naboen uden aftalt dato for aflevering, eller man måske lejer serviceudlejning fra https://ringsted-festudlejning.dk/produkt-kategori/bestik/spisebestik/ 

I sådanne tilfælde aftaler man jo både en pris for lån af udstyr, samt at man aftaler, hvornår det hele skal afleveres, om man selv henter det, og om man selv skal aflevere tingene igen.

Her svarer det sig nok bedst for sådan et firma eller lignende, at man selv henter tingene, så man ikke er afhængig af, at kunden husker det.

Men man kan gøre forskellige ting selv for at huske, at man afleverer de ting til tiden eller gør dem klar til afhentning.

Man skal nemlig altid levere de ting retur, som man har lånt, så hvis disse ting er lånt til en fest, så er det det første, man gør klar til aflevering eller afhentning bagefter.

Man kan også give sig selv en påmindelse på en digital måde, så man bliver mindet om, at nu er det tid at aflevere det givne retur.