Reparation af slidt emalje i badekar

Elsker du at tage karbade, men er dit badekar gammelt og slidt? Så bør du læse med i det følgende.

Hvad stiller jeg op med midt slidte og skrammede badekar?

Hvis dit badekar er plettet og misfarvet, og emaljen er en mosaik af ridser og skrammer, bør du ikke benytte badekarret til karbade. Såvel ridser og skrammer som misfarvede plamager i den slidte emalje kan nemlig gemme på mikroorganismer så som svamp eller bakterier som potentielt kan være sygdoms fremkaldende.

Dit gamle badekar er således ikke blot uappetitligt at se på. Det kan også udgøre en risiko for dit helbred. Og derfor bør du få sat badekarret i stand med hjælp fra en badekarsmaler.

Hvordan kan en badekarsmaler hjælpe mig?

En badekarsmaler med det rette professionelle håndelag og ditto redskaber vil i løbet af få timer kunne få dit badekar til at stå som nyt. Dette sker ved en proces som kaldes reemaljering, og som minder meget om en autolakering.

Først renses badekarrets inderside op, og overfladen slibes fri for ujævnheder og skrammer. På den måde sikres det at den nye emalje binder bedst muligt. Emalje komponenterne påføres i flere lag indtil det ønskede resultat – en smuk og ensartet overflade – er opnået.

Dernæst skal emaljen have lov at hærde i et døgns tid. Og så har du et lækkert, skinnende badekar som er klar til at danne rammen om dine lange lune karbade de næste mange år.

Hvor kan jeg finde en kompetent badekarsmaler i København?

Hvis du er på udkig efter en badekarsmaler i hovedstadsområdet kan du med fordel vælge Emaljespecialisten. Emaljespecialisten har mange års erfaring med reemaljering af såvel badekar som fliser, klinker og håndvaske, og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at få dit badekar flot igen. Klik ind på Emaljespecialisten.dk og læs mere.