Skønhedsbriks til salon eller klinik? Find den online

Som behandler inden for den kosmetiske branche tænker du måske ikke så meget over det leje, din klient skal sidde eller ligge på. Mange kosmetologer og kosmetikere benytter en stationær briks uden indstillings muligheder i forbindelse med behandling. På samme måde ses det ofte at negleteknikere, tatovører og lignende blot anvender almindelige stole, måske lænestole, når de betjener kunder.

Men faktisk er det mindst lige så vigtigt for en kosmetisk behandler at have en god briks i sin praksis. Klienten skal måske tilbringe en time eller mere i liggende eller siddende stilling. Dette kan godt gå hen og blive ubehageligt hvis ikke lejet kan indstilles efter klientens ønske.

Samtidig vil alle typer behandlere inden for de oven for stående genrer have brug for at kunne justere eksempelvis benstøtter eller armlæn eller højden på briksen eller på stolen – for ergonomiens skyld. Således kan du sikre den bedste oplevelse for både dig selv og klienten under hele behandlingen. Og så kan det sagtens lade sig gøre at finde en god skønhedsbriks i høj kvalitet uden at det behøver at slå bunden ud af dit budget.

Find den bedste skønhedsbriks til din klinik

Står du således og mangler en fornuftig og funktionel skønhedsbriks til din tatovør forretning, din negle salon eller din kosmetolog klinik, kan du finde den på Altermed Wellness.

Altermed Wellness kan præsentere en lang række skønhedsbrikse i super kvalitet. Se for eksempel den lækre Tempo skønhedsbriks, som kan konverteres til en stol i en håndevending. Tempo skønhedsbriksen er særligt designet til at optimere dit arbejdsområde idet den tilbyder 240 graders rotation. Briksen er udstyret med tre motorer som styrer henholdsvis højde, ryglæns tilt og sædets hældning. Fodstøtten indstilles med en gaspatron pumpe. Det er muligt at tilkøbe en fjerde motor til styring af fodstøtten.

Se alle skønhedsbrikse på Altermed Wellness’ hjemmeside altermed.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *